Tack för svar!

Va gulliga ni är som svarat så ingående! Jag tar åt mig tips av er alla och publicerar era kommentarer här ifall någon mer har samma problem.

Ida - Efter ett hårt träningspass krävs mycket ny energi. Eftersom kolhydratslagren töms så är det viktigt att även få i sig ordentligt med kolhydrater. En banan är lång i från tillräckligt och en portion gröt låter ju bra. Men det kanske inte räcker för dig. Antingen lägger du träningen så det blir en riktig matmåltid efteråt. Eller så se till att få i dig mycket! Som sagt vill kroppen ha mer än man tror och det är ingen fara att äta direkt efter träning eftersom kroppen fortfarande förbränner. Så kanske kan du lägga till mer protein till din gröt, ett ägg eller en shake. Så håller du dig nog mättare och kroppen blir nöjd:)
 
Hanna - När jag tränade som mest penlade jag imellan munka o ängelholm med buss o de va oftast efter skola = hungrig! brukade alltid köra på få en banan "som belöning" efter träningen. Och sen när jag kom hem åt jag middag =) Min tränare här har sagt att om man kör ett hårt styrkepass på morgonen måste man ha ätit en ordentlig frukost 1 timme senast innan annars gör inte träningen nytta, de har med omsättningen att göra. De va mina tips :P
 
Maja - Banan!!  


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0